Privacy policy

Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: 04 februari 2021

Dit privacybeleid beschrijft ons beleid en onze procedures voor het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw gegevens wanneer u de Service gebruikt en vertelt u over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt.

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om de Service te leveren en te verbeteren. Door gebruik te maken van de Service gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit privacybeleid.

Interpretatie en definities

Interpretatie

De woorden waarvan de oorspronkelijke letter is gekapitaliseerd hebben betekenissen gedefinieerd onder de volgende voorwaarden. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in enkelvoud of in meervoud voorkomen.

Definities

Voor de toepassing van dit privacybeleid:

  • Account betekent een uniek account dat voor u is gemaakt om toegang te krijgen tot onze service of delen van onze Service.
  • Business, in het kader van de CCPA (California Consumer Privacy Act), verwijst naar het bedrijf als de juridische entiteit die de persoonlijke informatie van consumenten verzamelt en bepaalt de doeleinden en middelen van de verwerking van persoonlijke gegevens van consumenten, of namens welke dergelijke informatie wordt verzameld en dat alleen, of samen met anderen, bepaalt de doeleinden en middelen van de verwerking van persoonlijke gegevens van consumenten, die zaken doet in de staat Californië.
  • Bedrijf (aangeduid als "het bedrijf", "Wij", "Ons" of "Onze" in deze overeenkomst) verwijst naar:
    undefinedundefined

Voor het doel van de AVG is het bedrijf de gegevensbeheerder.

  • Consument, voor het doel van de CCPA (California Consumer Privacy Act), betekent een natuurlijke persoon die een inwoner van Californië. Een ingezetene, zoals gedefinieerd in de wet, omvat (1) elke persoon die in de VS is voor een ander dan een tijdelijk of tijdelijk doel, en (2) elke persoon die zijn woonplaats heeft in de VS die zich buiten de VS bevindt voor een tijdelijk of tijdelijk doel.
  • Cookies zijn kleine bestanden die door een website op uw computer, mobiel apparaat of een ander apparaat worden geplaatst, met de details van uw browsegeschiedenis op die website onder de vele toepassingen ervan.
  • Gegevensbeheerder, in het kader van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), verwijst naar het Bedrijf als de rechtspersoon die alleen of samen met anderen bepaalt de doeleinden en middelen van de verwerking van persoonsgegevens.
  • Apparaat: elk apparaat dat toegang heeft tot de Service, zoals een computer, een mobiele telefoon of een digitale tablet.
  • Do Not Track (DNT) is een concept dat is gepromoot door de Amerikaanse regelgevende instanties, met name de Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC), voor de internetindustrie om een mechanisme te ontwikkelen en uit te voeren voor het toestaan van internetgebruikers om het bijhouden van hun online activiteiten op websites te controleren.
  • Facebook Fan Page is een openbaar profiel genaamd Dutch Label Shop speciaal gemaakt door het bedrijf op de Facebook sociale netwerk, toegankelijk vanaf https://www.facebook.com/thedutchlabelshop
  • Persoonsgegevens zijn alle informatie die betrekking heeft op een geïdentificeerde of identificeerbare persoon.

Voor de toepassing van de AVG wordt onder Persoonsgegevens verstaan alle informatie met betrekking tot U, zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, online-id of een of meer factoren die specifiek zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, mentale, economische, culturele of sociale identiteit.

Voor de toepassing van de CCPA wordt onder Persoonsgegevens verstaan alle informatie die betrekking heeft op, beschrijft of kan worden gekoppeld aan, of redelijkerwijs direct of indirect met U kan worden gekoppeld.

  • Verkoop, in het kader van de CCPA (California Consumer Privacy Act), betekent het verkopen, huren, vrijgeven, openbaar maken, verspreiden, beschikbaar stellen, overdragen of anderszins mondeling communiceren, schriftelijk of op elektronische of andere wijze, persoonlijke informatie van een consument aan een ander bedrijf of een derde partij voor monetaire of andere waardevolle overwegingen.
  • Service verwijst naar de website.
  • Service Provider: elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens namens het bedrijf verwerkt. Het verwijst naar externe bedrijven of personen die in dienst zijn van het bedrijf om de Service te vergemakkelijken, om de Service namens het bedrijf te verlenen, om diensten uit te voeren die verband houden met de Service of om het bedrijf te helpen bij het analyseren van hoe de Service wordt gebruikt. Voor de toepassing van de AVG worden serviceproviders beschouwd als gegevensverwerkers.
  • Social Media Service van derden verwijst naar een website of een sociale netwerkwebsite waarmee een gebruiker kan inloggen of een account kan aanmaken om de Service te gebruiken.
  • Gebruiksgegevens hebben betrekking op gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Service, hetzij uit de Service-infrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).
  • Website verwijst naar Dutch Label Shop, toegankelijk vanaf https://www.dutchlabelshop.com/
  • U bedoelt de persoon die toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, of het bedrijf, of een andere rechtspersoon namens wie deze persoon toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, indien van toepassing.

Onder de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) u worden aangeduid als de betrokkene of als de Gebruiker als u de persoon bent die de Service gebruikt.

Verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens

Verzamelde gegevens

Persoonsgegevens

Tijdens het gebruik van Onze Service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

  • E-mailadres
  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • Adres, Staat, Provincie, POSTCODE, Stad
  • Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld wanneer u de Service gebruikt.

Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten, zoals het internetprotocoladres van uw apparaat (bijvoorbeeld IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina's van onze service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die u op die pagina's doorbracht, unieke apparaat-id's en andere diagnostische gegevens.

Wanneer u de Service via of via een mobiel apparaat opent, kunnen we bepaalde informatie automatisch verzamelen, waaronder, maar niet beperkt tot, het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, uw mobiele besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-id's en andere diagnostische gegevens.

We kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze Service bezoekt of wanneer u de Service bezoekt via of via een mobiel apparaat.

Trackingtechnologieën en -cookies

We gebruiken cookies en vergelijkbare trackingtechnologieën om de activiteit op Onze Service bij te houden en bepaalde informatie op te slaan. Trackingtechnologieën zijn beacons, tags en scripts om informatie te verzamelen en bij te houden en onze service te verbeteren en te analyseren.

U uw browser instrueren om alle cookies te weigeren of aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, u mogelijk bepaalde onderdelen van onze Service niet gebruiken.

Cookies kunnen "Persistent" of "Session" Cookies zijn. Permanente cookies blijven op uw personal computer of mobiele apparaat staan wanneer u offline gaat, terwijl sessiecookies worden verwijderd zodra u uw webbrowser sluit. Meer informatie over cookies: Alles over cookies.

We gebruiken zowel sessie als persistent cookies voor de onderstaande doeleinden:

  • Noodzakelijke / essentiële cookies

Type: Sessiecookies

Beheerd door: Ons

Doel: Deze cookies zijn essentieel om u diensten te bieden die beschikbaar zijn via de website en om u in staat te stellen een aantal van de functies ervan te gebruiken. Ze helpen gebruikers te verifiëren en frauduleus gebruik van gebruikersaccounts te voorkomen. Zonder deze cookies kunnen de services waar u om hebt gevraagd niet worden geleverd en gebruiken we deze cookies alleen om u deze diensten te leveren.

  • Cookies Beleid / Kennisgeving Acceptatie Cookies

Type: Permanente cookies

Beheerd door: Ons

Doel: Deze cookies identificeren of gebruikers het gebruik van cookies op de website hebben geaccepteerd.

  • Functionaliteitscookies

Type: Permanente cookies

Beheerd door: Ons

Doel: Met deze cookies kunnen we keuzes onthouden die u maakt wanneer u de website gebruikt, zoals het onthouden van uw inloggegevens of taalvoorkeur. Het doel van deze Cookies is om u een meer persoonlijke ervaring te bieden en om te voorkomen dat u uw voorkeuren opnieuw moet invoeren wanneer u de Website gebruikt.

  • Tracking- en prestatiecookies

Type: Permanente cookies

Beheerd door: Derden

Doel: Deze cookies worden gebruikt om informatie bij te houden over het verkeer naar de website en hoe gebruikers de website gebruiken. De via deze cookies verzamelde informatie kan u direct of indirect identificeren als individuele bezoeker. Dit komt omdat de verzamelde informatie meestal is gekoppeld aan een pseudonieme id die is gekoppeld aan het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de website. We kunnen deze cookies ook gebruiken om nieuwe pagina's, functies of nieuwe functionaliteit van de website te testen om te zien hoe onze gebruikers erop reageren.

Ga voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en uw keuzes met betrekking tot cookies naar ons cookiesbeleid of het cookiesgedeelte van ons privacybeleid.

Gebruik van uw persoonsgegevens

Het Bedrijf kan persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Om onze Service te leveren en te onderhouden, ook om het gebruik van onze Service te controleren.
  • Uw account beheren: om uw registratie als gebruiker van de Service te beheren. De Persoonsgegevens die u verstrekt, kunnen u toegang geven tot verschillende functionaliteiten van de Service die voor u als geregistreerde gebruiker beschikbaar zijn.
  • Voor de uitvoering van een contract: de ontwikkeling, naleving en uitvoering van het koopcontract voor de producten, artikelen of diensten die u via de Service hebt gekocht of van enig ander contract met Ons.
  • Om contact met u op te nemen: Om contact met u op te nemen via e-mail, telefoongesprekken, sms of andere gelijkwaardige vormen van elektronische communicatie, zoals de pushmeldingen van een mobiele applicatie met betrekking tot updates of informatieve communicatie met betrekking tot de functionaliteiten, producten of gecontracteerde diensten, inclusief de beveiligingsupdates, indien nodig of redelijk voor de implementatie ervan.
  • Om u te voorzien van nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden die vergelijkbaar zijn met die u al hebt gekocht of gevraagd over, tenzij u ervoor hebt gekozen om dergelijke informatie niet te ontvangen.
  • Uw verzoeken bij ons indienen en beheren om uw verzoeken bij te wonen en te beheren.

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen in de volgende situaties:

  • Met serviceproviders: We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met serviceproviders om het gebruik van onze Service te controleren en te analyseren, om op websites van derden aan u te adverteren nadat u onze Service hebt bezocht, voor betalingsverwerking, om contact met u op te nemen.
  • Voor bedrijfsoverdrachten: We kunnen uw persoonlijke gegevens delen of overdragen in verband met of tijdens onderhandelingen over een fusie, verkoop van bedrijfsmiddelen, financiering of overname van alle of een deel van ons bedrijf aan een ander bedrijf.
  • Met affiliates: We kunnen uw gegevens delen met onze affiliates, in welk geval we deze affiliates zullen verplichten om dit privacybeleid te eren. Tot de affiliates behoren Ons moederbedrijf en andere dochterondernemingen, joint venture partners of andere bedrijven die wij controleren of die onder gemeenschappelijke controle staan met Ons.
  • Met zakenpartners: We kunnen uw gegevens delen met onze zakenpartners om u bepaalde producten, diensten of promoties aan te bieden.
  • Met andere gebruikers: wanneer u persoonlijke informatie deelt of anderszins in de openbare ruimte communiceert met andere gebruikers, kan dergelijke informatie door alle gebruikers worden bekeken en kan deze openbaar buiten worden verspreid. Als u contact hebt met andere gebruikers of u registreert via een social media service van derden, kunnen uw contactpersonen op de social media service van derden uw naam, profiel, foto's en beschrijving van uw activiteit zien. Op dezelfde manier kunnen andere gebruikers beschrijvingen van uw activiteit bekijken, met u communiceren en uw profiel bekijken.

Bewaring van uw persoonsgegevens

Het bedrijf bewaart uw persoonsgegevens alleen zolang als nodig is voor de doeleinden die in dit privacybeleid zijn vastgelegd. We bewaren en gebruiken uw persoonsgegevens voor zover dat nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en ons beleid af te dwingen.

Het bedrijf bewaart ook gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of om de functionaliteit van Onze Service te verbeteren, of we zijn wettelijk verplicht om deze gegevens voor langere tijd te bewaren.

Overdracht van uw persoonsgegevens

Uw gegevens, waaronder persoonsgegevens, worden verwerkt op de operationele kantoren van het bedrijf en op andere plaatsen waar de partijen die betrokken zijn bij de verwerking zich bevinden. Het betekent dat deze informatie kan worden overgedragen naar - en onderhouden - computers buiten uw staat, provincie, land of andere overheidsjurisdictie waar de wetgeving inzake gegevensbescherming kan verschillen van die van uw rechtsgebied.

Uw toestemming voor dit privacybeleid, gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie, vertegenwoordigt uw toestemming voor die overdracht.

Het bedrijf zal alle nodige stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en dat er geen overdracht van uw persoonlijke gegevens plaatsvindt naar een organisatie of een land, tenzij er adequate controles zijn, waaronder de beveiliging van uw gegevens en andere persoonlijke gegevens.

Openbaarmaking van uw persoonsgegevens

Zakelijke transacties

Als het bedrijf betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw persoonsgegevens worden overgedragen. Wij zullen dit op de hoogte stellen voordat uw persoonsgegevens worden overgedragen en onderworpen worden aan een ander privacybeleid.

Rechtshandhaving

Onder bepaalde omstandigheden kan het Bedrijf worden verplicht om uw persoonsgegevens openbaar te maken indien dit wettelijk verplicht is of in antwoord op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijvoorbeeld een rechtbank of een overheidsinstantie).

Andere wettelijke vereisten

Het bedrijf kan uw persoonsgegevens openbaar maken in de overtuiging dat een dergelijke actie noodzakelijk is om:

  • Voldoen aan een wettelijke verplichting
  • Bescherming en verdediging van de rechten of eigendommen van het bedrijf
  • Mogelijke misstanden in verband met de Service voorkomen of onderzoeken
  • De persoonlijke veiligheid van de gebruikers van de dienst of het publiek beschermen
  • Beschermen tegen wettelijke aansprakelijkheid

Beveiliging van uw persoonsgegevens

De beveiliging van uw persoonsgegevens is belangrijk voor ons, maar vergeet niet dat geen enkele methode van overdracht via het internet, of methode van elektronische opslag is 100% veilig. Hoewel we ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonsgegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Gedetailleerde informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Serviceproviders hebben alleen toegang tot uw persoonsgegevens om hun taken namens Ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of te gebruiken voor andere doeleinden.

Analytics

We kunnen externe serviceproviders gebruiken om het gebruik van onze Service te monitoren en te analyseren.

  • Google Analytics

Google Analytics is een webanalyse service die door Google wordt aangeboden en die websiteverkeer bijhoudt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Service bij te houden en te monitoren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-services. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk te contextualiseren en te personaliseren.

U zich afmelden voor het beschikbaar stellen van uw activiteit op de Service voor Google Analytics door de opt-out browser-add-on van Google Analytics te installeren. De add-on voorkomt dat de Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie deelt met Google Analytics over de activiteiten van bezoeken.

Ga voor meer informatie over de privacy praktijken van Google naar de webpagina Privacy & Terms van Google: https://policies.google.com/privacy

E-mailmarketing

We kunnen uw persoonsgegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U zich afmelden voor het ontvangen van deze berichten van ons of alle door de afmeldlink of instructies te volgen die in een e-mail worden verstrekt die we verzenden of door contact met ons op te nemen.

We kunnen e-mailmarketing serviceproviders gebruiken om e-mails naar u te beheren en te verzenden.

  • Bronto

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://www.oracle.com/legal/privacy/

  • Mandrill

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://mailchimp.com/legal/privacy/

Betalingen

We kunnen betaalde producten en/of diensten leveren binnen de Service. In dat geval kunnen we diensten van derden gebruiken voor betalingsverwerking (bijvoorbeeld betalingsverwerkers).

We zullen uw betaalkaartgegevens niet opslaan of innen. Deze informatie wordt rechtstreeks verstrekt aan onze externe betalingsverwerkers waarvan het gebruik van uw persoonlijke gegevens onder hun privacybeleid valt. Deze betalingsverwerkers houden zich aan de normen die door PCI-DSS zijn vastgesteld, zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, wat een gezamenlijke inspanning is van merken als Visa, Mastercard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten zorgen voor een veilige afhandeling van betalingsgegevens.

  • PayPal

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

  • Adyen

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://www.adyen.com/policies-and-disclaimer/privacy-policy

Gedrag remarketing

Het bedrijf maakt gebruik van remarketing services om te adverteren op websites van derden aan U nadat u onze Service hebt bezocht. Wij en onze externe leveranciers gebruiken cookies om advertenties te informeren, te optimaliseren en weer te geven op basis van uw eerdere bezoeken aan onze Service.

  • Google Ads (AdWords)

Google Ads (AdWords) remarketing service wordt geleverd door Google Inc.

U zich afmelden voor Google Analytics voor Display Advertising en de Google Display Network-advertenties aanpassen door naar de pagina Google Ads-instellingen te gaan: http://www.google.com/settings/ads

Google raadt ook aan om de Google Analytics Opt-out Browser Add-on - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - te installeren voor uw webbrowser. Google Analytics Opt-out Browser Add-on biedt bezoekers de mogelijkheid om te voorkomen dat hun gegevens worden verzameld en gebruikt door Google Analytics.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Google naar de webpagina Privacy & Terms van Google: https://policies.google.com/privacy

  • Facebook

Facebook remarketing service wordt geleverd door Facebook Inc.

Je meer informatie vinden over op interesses gebaseerde advertenties van Facebook door naar deze pagina te gaan: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Volg de volgende instructies van Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook houdt zich aan de zelfregulerende principes voor online gedrag advertenties die zijn ingesteld door de Digital Advertising Alliance. U zich ook afmelden bij Facebook en andere deelnemende bedrijven via de Digital Advertising Alliance in de VS [http://www.aboutads.info/choices/,](http://www.aboutads.info/choices/)de Digital Advertising Alliance of Canada in Canada  http://youradchoices.ca/ of de European Interactive Digital Advertising Alliance in Europe  http://www.youronlinechoices.eu/, of u afmelden met behulp van uw instellingen voor mobiele apparaten.

Ga voor meer informatie over de privacy praktijken van Facebook naar het gegevensbeleid van Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Gebruik, prestaties en diverse

We kunnen externe serviceproviders gebruiken om onze service beter te verbeteren.

  • FreshDesk

FreshDesk is een software voor klantenondersteuning. De dienst wordt uitgevoerd door Freshworks, Inc.

FreshDesk-service kan informatie verzamelen van uw apparaat.

De door FreshDesk verzamelde informatie wordt bewaard in overeenstemming met het privacybeleid: https://www.freshworks.com/privacy/

GDPR Privacy

Wettelijke basis voor verwerking persoonsgegevens onder AVG

We kunnen persoonsgegevens verwerken onder de volgende voorwaarden:

  • Toestemming: U hebt uw toestemming gegeven voor de verwerking van Persoonsgegevens voor een of meer specifieke doeleinden.
  • Uitvoering van een contract: Het verstrekken van Persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met U en/of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan.
  • Wettelijke verplichtingen: Het verwerken van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de naleving van een wettelijke verplichting waaraan het Bedrijf onderworpen is.
  • Vitale belangen: Het verwerken van Persoonsgegevens is noodzakelijk om uw vitale belangen of van een andere natuurlijke persoon te beschermen.
  • Openbare belangen: De verwerking van persoonsgegevens houdt verband met een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of in de uitoefening van het officiële gezag dat aan het bedrijf is gevestigd.
  • Gerechtvaardigde belangen: Het verwerken van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de doeleinden van de rechtmatige belangen die door het Bedrijf worden nagestreefd.

In ieder geval zal het bedrijf graag helpen om de specifieke rechtsgrondslag die van toepassing is op de verwerking te verduidelijken, en in het bijzonder of het verstrekken van persoonsgegevens een wettelijke of contractuele eis is, of een vereiste die nodig is om een overeenkomst aan te gaan.

Uw rechten onder de AVG

Het bedrijf verbindt zich ertoe de vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te respecteren en u te garanderen dat u uw rechten uitoefenen.

U hebt het recht op grond van dit privacybeleid, en door de wet als u binnen de EU bent, om:

  • Vraag toegang tot uw persoonsgegevens aan.  Het recht om de informatie die wij over U hebben te openen, bij te werken of te verwijderen. Waar mogelijk u uw persoonlijke gegevens rechtstreeks in uw accountinstellingen openen, bewerken of aanvragen. Als je deze acties niet zelf uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen. Dit stelt u ook in staat om een kopie te ontvangen van de Persoonsgegevens die wij over u bewaren.
  • Verzoek correctie van de Persoonsgegevens die wij over u hebben. Je hebt het recht om onvolledige of onjuiste informatie te hebben die wij over u hebben gecorrigeerd.
  • Maak bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.  Dit recht bestaat waar Wij vertrouwen op een gerechtvaardigd belang als de wettelijke basis voor onze verwerking en er is iets over uw specifieke situatie, waardoor u wilt bezwaar maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens op deze grond. U hebt ook het recht om bezwaar te maken bij de verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.
  • Verzoek verwijdering van uw persoonsgegevens.  U heeft het recht om ons te vragen persoonsgegevens te verwijderen of te verwijderen wanneer er geen goede reden voor ons is om deze te blijven verwerken.
  • Vraag de overdracht van uw persoonsgegevens aan.  Wij verstrekken u, of aan een derde partij U hebt gekozen, Uw persoonlijke gegevens in een gestructureerde, veelgebruikte, machine-leesbare formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie die u in eerste instantie toestemming hebt gegeven om ons te gebruiken of waar we de informatie hebben gebruikt om een contract met U uit te voeren.
  • Trek uw toestemming in.  U heeft het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw Persoonsgegevens in te trekken. Als u uw toestemming intrekt, kunnen we u mogelijk geen toegang geven tot bepaalde specifieke functionaliteiten van de Service.

Uitoefening van uw GDPR-rechten op gegevensbescherming

U uw toegangsrechten, rectificatie, annulering en verzet uitoefenen door contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen uw identiteit te verifiëren voordat u op dergelijke verzoeken reageert. Als u een verzoek indient, zullen we ons best doen om zo snel mogelijk op U te reageren.

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij een Autoriteit Persoonsgegevens over het verzamelen en gebruiken van uw Persoonsgegevens. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke gegevensbeschermingsautoriteit in de EER als u zich in de Europese Economische Ruimte (EER) bevalt.

Facebook-fanpagina

Gegevens Controller voor de Facebook-fanpagina

Het bedrijf is de gegevensbeheerder van uw persoonsgegevens die tijdens het gebruik van de Service worden verzameld. Als exploitant van de Facebook Fan Page https://www.facebook.com/thedutchlabelshop, het bedrijf en de exploitant van het sociale netwerk Facebook zijn Joint Controllers.

Het bedrijf heeft overeenkomsten gesloten met Facebook die onder andere de voorwaarden voor het gebruik van de Facebook Fan Page bepalen. Deze voorwaarden zijn meestal gebaseerd op de Servicevoorwaarden van Facebook: https://www.facebook.com/terms.php

Ga naar het privacybeleid van Facebook https://www.facebook.com/policy.php voor meer informatie over hoe Facebook persoonlijke gegevens beheert of contact opneemt met Facebook online, of per e-mail: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Verenigde Staten.

Facebook-statistieken

We gebruiken de Facebook Insights-functie in verband met de werking van de Facebook Fanpagina en op basis van de AVG, om geanonimiseerde statistische gegevens over onze gebruikers te verkrijgen.

Hiervoor plaatst Facebook een cookie op het apparaat van de gebruiker die onze Facebook-fanpagina bezoekt. Elke cookie bevat een unieke id-code en blijft twee jaar actief, behalve wanneer deze voor het einde van deze periode wordt verwijderd.

Facebook ontvangt, registreert en verwerkt de informatie die is opgeslagen in de Cookie, vooral wanneer de gebruiker de Facebook-services bezoekt, diensten die worden geleverd door andere leden van de Facebook-fanpagina en diensten van andere bedrijven die Facebook-services gebruiken.

Ga voor meer informatie over de privacy praktijken van Facebook hier naar het Privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/full_data_use_policy

CCPA-privacy

Uw rechten onder de CCPA

Volgens dit privacybeleid, en door de wet als u een inwoner van Californië, Je hebt de volgende rechten:

  • Het recht om het op te merken.  U moet naar behoren worden geïnformeerd welke categorieën persoonsgegevens worden verzameld en voor welke doeleinden de Persoonsgegevens worden gebruikt.
  • Het recht op toegang / het recht om te vragen.  De CCPA staat U toe om informatie van het Bedrijf op te vragen en te verkrijgen over de openbaarmaking van uw persoonsgegevens die in de afgelopen 12 maanden door het Bedrijf of haar dochterondernemingen zijn verzameld aan een derde partij voor de direct marketingdoeleinden van de derde partij.
  • Het recht om nee te zeggen tegen de verkoop van Persoonsgegevens. U hebt ook het recht om het Bedrijf te vragen uw persoonsgegevens niet aan derden te verkopen. U een dergelijk verzoek indienen door naar onze sectie 'Mijn persoonlijke gegevens verkopen' of webpagina te bezoeken.
  • Het recht om te weten over uw persoonsgegevens.  Je hebt het recht om van het Bedrijfsinformatie op te vragen en te verkrijgen met betrekking tot de openbaarmaking van de volgende:
    undefinedundefinedundefinedundefinedundefined
  • Het recht om persoonsgegevens te verwijderen.  U hebt ook het recht om te verzoeken om verwijdering van uw persoonsgegevens die in de afgelopen 12 maanden zijn verzameld.
  • Het recht om niet gediscrimineerd te worden.  U heeft het recht niet te worden gediscrimineerd voor de uitoefening van de rechten van uw consument, onder meer door:
    undefinedundefinedundefinedundefined

Het uitoefenen van uw CCPA-rechten op gegevensbescherming

Om een van uw rechten uit te oefenen onder de CCPA, en als u een inwoner van Californië, U e-mail of bel ons of bezoek onze Niet verkopen mijn persoonlijke gegevens sectie of webpagina.

Het bedrijf zal de vereiste informatie gratis bekendmaken en leveren binnen 45 dagen na ontvangst van uw verifieerbare verzoek. De termijn voor het verstrekken van de vereiste informatie kan eenmaal met nog eens 45 dagen worden verlengd, indien redelijker noodzakelijk en met voorafgaande kennisgeving.

Mijn persoonlijke gegevens niet verkopen

Wij verkopen geen persoonlijke gegevens. De serviceproviders waarmee we samenwerken (bijvoorbeeld onze advertentie partners) kunnen echter technologie gebruiken op de Service die persoonlijke informatie "verkoopt" zoals gedefinieerd in de CCPA-wet.

Als u zich wilt afmelden voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor op interesses gebaseerde reclamedoeleinden en deze potentiële verkopen zoals gedefinieerd onder de CCPA-wetgeving, u dit doen door de onderstaande instructies op te volgen.

Houd er rekening mee dat elke opt-out specifiek is voor de browser die u gebruikt. Het kan nodig zijn om u af te zien op elke browser die u gebruikt.

Website

U zich afmelden voor het ontvangen van advertenties die worden gepersonaliseerd zoals die door onze serviceproviders worden weergegeven door onze instructies over de Service te volgen:

  • Van onze "Cookie Consent" bericht banner
  • Of van Onze "CCPA Opt-out" aankondiging banner
  • Of van onze "Do Not Sell My Personal Information" notice banner
  • Of via onze link 'Mijn persoonlijke gegevens niet verkopen'

De opt-out plaatst een cookie op uw computer die uniek is voor de browser die u gebruikt om u af te zien. Als u van browser verandert of de cookies verwijdert die door uw browser zijn opgeslagen, moet u zich opnieuw afmelden.

Mobiele apparaten

Uw mobiele apparaat kan u de mogelijkheid bieden om u af te zien van het gebruik van informatie over de apps die u gebruikt om u advertenties te tonen die zijn afgestemd op uw interesses:

  • 'Afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties' of 'Afmelden voor advertentie personalisatie' op Android-apparaten
  • 'Ad Tracking beperken' op iOS-apparaten

U ook het verzamelen van locatiegegevens van uw mobiele apparaat stoppen door de voorkeuren op uw mobiele apparaat te wijzigen.

"Do Not Track" Beleid zoals vereist door California Online Privacy Protection Act (CalOPPA)

Onze service reageert niet op Do Not Track-signalen.

Sommige websites van derden houden echter wel uw surfactiviteiten bij. Als u dergelijke websites bezoekt, u uw voorkeuren instellen in uw webbrowser om websites te informeren dat u niet wilt worden gevolgd. U DNT in- of uitschakelen door naar de voorkeuren- of instellingenpagina van uw webbrowser te gaan.

Uw Californische privacyrechten (California's Shine the Light wet)

Onder California Civil Code Section 1798 (California's Shine the Light law) kunnen inwoners van Californië met een gevestigde zakelijke relatie met ons één keer per jaar informatie opvragen over het delen van hun Persoonsgegevens met derden voor de direct marketingdoeleinden van derden.

Als u meer informatie wilt opvragen onder de California Shine the Light-wet en als u een inwoner van Californië bent, u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

California Privacy Rights for Minor Users (California Business and Professions Code Section 22581)

California Business and Professions Code sectie 22581 staat inwoners van Californië onder de leeftijd van 18 jaar die geregistreerde gebruikers van online sites, diensten of applicaties zijn om verwijdering van inhoud of informatie die ze openbaar hebben geplaatst, op te vragen en te verkrijgen.

Als u verwijdering van dergelijke gegevens wilt aanvragen en als u inwoner van Californië bent, u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens en het e-mailadres opnemen dat aan uw account is gekoppeld.

Houd er rekening mee dat uw verzoek geen volledige of uitgebreide verwijdering van online geplaatste inhoud of informatie garandeert en dat de wet in bepaalde omstandigheden geen verwijdering toestaat of vereist.

Links naar andere websites

Onze Service kan links bevatten naar andere websites die niet door Ons worden beheerd. Als u op een link van derden klikt, wordt u doorverwezen naar de site van die derde partij. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te herzien.

We hebben geen controle over en nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of diensten van derden.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We stellen u op de hoogte van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We zullen u laten weten via e-mail en / of een prominente kennisgeving op Onze Service, voorafgaand aan de wijziging wordt effectief en update de "Laatst bijgewerkt" datum aan de bovenkant van dit privacybeleid.

U wordt geadviseerd dit privacybeleid periodiek te bekijken voor eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

Toepasselijke wet en locatie

Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met de toepasselijke wet en locatie, die wordt bepaald door uw verzendadres.

Zendingen naar de VS, Canada of Mexico: U doet zaken met  BOMA USA LP.

Door de Site te bezoeken, stemt u ermee in dat de wetten van de staat Pennsylvania in de Verenigde Staten van Amerika, zonder rekening te houden met de beginselen van conflict van wetten, de Voorwaarden en elk geschil van welke aard dan ook zullen regeren tussen u en BOMA USA LP of haar medewerkers. Elk geschil met betrekking tot uw bezoek aan de Site of met producten die u via de site koopt, wordt voorgelegd aan een rechtbank in de staat Pennsylvania, in de stad Philadelphia.

Adres Verenigde Staten:

BOMA USA LP

2929 Arch St, Suite 1700

Philadelphia, PA 19104

Verenigde Staten van Amerika

Zendingen naar alle andere landen: U doet zaken met  BOMA EU B.V.

Door de Site te bezoeken, stemt u ermee in dat de wetten van Nederland, zonder rekening te houden met de beginselen van conflict van wetten, de Voorwaarden en elk geschil van welke aard dan ook zullen leiden tussen u en BOMA EU B.V. of haar medewerkers. Elk geschil met betrekking tot uw bezoek aan de Site of met producten die u via de Site koopt, wordt voorgelegd aan een rechtbank in Nederland.

Nederlands adres:

BOMA EU B.V.

Kraanspoor 50

1033 SE, Amsterdam

Nederland

BTW: NL861109715B01

Kamer van Koophandel (KvK): 77723139